FORGOT YOUR DETAILS?

Transferdruk

Digitale Transfer Flox

Voor Full-Color afbeeldingen of hele foto’s in kleine oplages adviseren wij Digitale transfer bedrukking.

De afbeelding die moet worden bedrukt word naar een digitale printer gezonden. Deze drukt het op een vinyl drager en daarna word het door middel van een hitte pers op uw kleding geperst. Als u een onzuivere of gepixelde afbeelding naar ons doorstuurt dan komt deze ook zo op uw kledingstuk te staan, houd daar dus rekening mee.

Flex Transfer

Voor opdrukken van 1 kleur, kleine oplage’s en teksten adviseren wij Flex transfer.

Bij Flex transfer word door middel van een plotter uw opdruk uit vinyl gesneden. U heeft de keuze uit veel verschillende soorten vinyl. Van mat tot opvallend neon en zelfs glitter. Ook deze manier van transfer word door middel van een hitte pers op uw kledingstuk geperst. Deze manier van bedrukking is uitermate geschikt voor sport- en werkkleding.

Flock Transfer

Flock transfer werkt hetzelfde als Flex transfer alleen de structuur van het vinyl verschilt. U moet hierbij denken aan veloursachtige stoffen.

Zo levert u uw bestelling best aan:

  • Een vectorieel bestand in aparte lagen op ware grootte.
  • Minimale resolutie van 300 ppi. Dit is een eenheid van resolutie van aangeleverde bestanden, uitgedrukt in pixels per inch. Hoe hoger het getal, hoe meer kwaliteit we kunnen leveren.
  • De beste manier voor het aanleveren van bestanden is via een WeTransfer link of link vanop uw downloadsite met daarop uw ontwerp. Dit verkleint de foutmarge. Een andere mogelijkheid is het opsturen van het bestand als bijlage bij een e-mail.

Heeft u een specifieke vraag? Neem een kijkje naar onze veelgestelde vragen of neem contact op voor meer info.

Kostprijs

  • Per beeld is er een eenmalige instelkost.
  • De beeldgrootte en het aantal stuks bepalen de kost.
  • De drukkost daalt niet omgekeerd evenredig het aantal zoals bij zeefdruk.

Posities

Voor u uw wensen kenbaar maakt en we een aangepaste offerte opmaken, is het belangrijk om weten welke posities op kleding tot de mogelijkheden behoren.

  1. Zo kunnen we aan de voor- en achterkant van T-shirts een oppervlak van 33 x 43 cm bedekken.
  2. Is het wel mogelijk om over naden, vlakbij knopen en dicht bij de kraag te transfereren, maar de naden blijven zichtbaar.

Hieronder ziet u in detail op welke posities en voor welke afmetingen we een kwalitatieve bedrukking kunnen waarborgen.

zeefdruk-posities

TOP