FORGOT YOUR DETAILS?

Zeefdruk

Topkwaliteit en snelle levering.

Zeefdruk behoort tot de top van het bedrukken van kleding. Dit is een techniek van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor grote oplage en is snel leverbaar. Zeefdruk biedt:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Hoge geschiktheid voor grote oplages
  • Flexibiliteit
  • Snelle levertijd

Technieken

Voor het bedrukken van textiel zijn verschillende soorten technieken beschikbaar. Wij van Kleuropkleding.nl vinden het belangrijk om u als klant topkwaliteit te bieden. Ook vinden wij het belangrijk dat de inkt die gebruikt word vele wasbeurten meegaat, daarom word de inkt van elk kledingstuk afzonderlijk gedroogd. Hieronder ziet u de vele verschillende technieken die beschikbaar zijn voor het bedrukken van textiel.

Plastisol printing

Plastisol printing

Deze manier van bedrukken is het meest populair en garandeert een topkwaliteit. Deze manier is duurzaam en bovendien milieuvriendelijk want het is vrij van ftalaten. Het is de ideale manier voor een of meerdere kleuren op een vlakke ondergrond.
Waterbased printing

Waterbased printing

Als u een zachte opdruk wenst is dit de ideale manier van bedrukken. De bedrukking voelt als deel van de stof. Wij adviseren deze manier vooral bij pasteltinten en lichte kleuren.
Discharge printing

Discharge printing

Dit product word vooral gebruikt voor het bedrukken van donkere stoffen. De discharge inkt is een op water gebaseerd product.

Speciale zeefdruktechnieken

Clear gel base inks

Clear gel base inks

Inkt op basis van gel zorgen voor een extra glossy look van uw ontwerp.
Crystalina inks

Crystalina inks

Geeft het textiel een rijk, glinsterend en sprankelend effect over een deel van de print.
High density inkt

High density inkt

Door verschillende inktlagen boven elkaar te drukken, ontstaat er een innovatieve 3D-look.
Puff screen printing

Puff screen printing

Puff inkt rijst als het ware tijdens het droogproces, wat een driedimensionale look aan uw design geeft.
Glow in the dark inkt

Glow in the dark inkt

Hier wordt licht geabsorbeerd om het in het donker weer af te geven.
Reflective screen printing

Reflective screen printing

Dankzij deze techniek met gebruik van lichtgevende inkt wordt uw design zichtbaar in het donker.
Glitter effect screen printing

Glitter effect screen printing

Glitter inkt bevat lichtweerkaatsende paillettes.
Suede inkt

Suede inkt

Suede inkt zwelt op tot een kleinere hoogte, waardoor er een suede-ledereffect ontstaat.
Quadri (CMYK printing)

Quadri (CMYK printing)

Standaard vierkleurendruk op witte ondergrond.
Full color printing

Full color printing

Full color printing is fotorealistisch drukwerk op donkere textielen door het gebruik van halftone pantone inktkleuren. Het aantal kleuren hangt af van de complexiteit van het design met een maximum van 10 kleuren.
Foil transfer

Foil transfer

Foil transfer is de transfer van een metallic vel bovenop een gedrukt ontwerp. Het resultaat oogt zeer trendy en professioneel.

Zeefdrukproces

Op een zeef die in een metalen omhulsing gespannen is word een speciale emulsie opgebracht. De emulsie is lichtgevoelig en deze word op het gaas van de zeef gestreken. Na belichting door middel van een film word de emulsie hard. De niet uitgeharde emulsie word uitgespoeld. Hierna brengen we de inkt aan in de mazen van de zeef en deze word dan door het gaas op de drager gedrukt. Door dit proces is het belangrijk voor ons om te weten op welke positie de bedrukking geplaatst moet worden. Het bedrukken van naden en plooien is niet aan te raden aangezien we niet willen inleveren op de kwaliteit van het bedrukkingsproces. Daarom laten wij altijd 33mm tussen de randen en zomen om de kwaliteit te waarborgen.

Graag ontvangen wij u bestelling zo

  • Een vectorieel bestand in aparte lagen op ware grootte.
  • De minimale resolutie dient 300ppi te zijn. Dit is een eenheid van resolutie uitgedrukt in pixels per inch. Hoe hoger het getal, hoe hoger de kwaliteit van de bedrukking.
  • Het aanleveren van het bestand werkt het beste via een WeTransfer link, dit verkleint namelijk de foutmarge. Uiteraard kunt u ook uw bestand opsturen via een bijgevoegd bestand per e-mail.
TOP